Involon WBS header Over Ons
Samen werken wij aan een betekenisvolle toekomst.

Bij Involon geloven we in de kracht van samenwerking als motor voor een betekenisvolle toekomst. We zijn niet zomaar een bedrijf; we zijn een groep van gepassioneerde professionals die de krachten bundelen om impact te creëren. Om een verschil te maken en samen te bouwen aan een betere toekomst voor mens en maatschappij.

De 3 V’s waarmee wij het verschil maken.

Onderstaande kernwaarden zijn onze belofte aan onze collega’s en klanten. En je ziet ze dan ook terug in ons gedrag en in de omgang met elkaar.

Vakkundig

Kennis en kwaliteit zijn onze kracht. We stoppen niet voordat we een passende oplossing voor onze klanten vinden. We weten wat er speelt in de sector en om die expertise te waarborgen hebben we professionele en persoonlijke ontwikkeling hoog in het vaandel staan. Om dat te bereiken bieden we onze medewerkers een bedrijfscultuur van vertrouwen, vrijheid en verantwoordelijkheid om zich continue te blijven ontwikkelen. Leren van en met elkaar.

Veelzijdig

Involon kent al bijna veertig jaar de weg bij lokale overheden. Door de breedte en flexibiliteit van onze dienstverlening ben je niet snel uitgeleerd bij Involon en kun je je specialiseren in diverse vakgebieden. Door de omvang van onze klantenportefeuille en variatie van grote tot kleinere gemeenten, provincies en waterschappen zijn ook je opdrachten steeds weer anders van aard, waardoor je razendsnel ervaring opdoet en je je velen malen sneller ontwikkelt. Jij neemt zelf de regie over je eigen ontwikkeling.

Verbindend

We werken samen, met collega’s, klanten, inwoners en bedrijven. Wij zijn een informele organisatie en vinden het belangrijk dat collega’s elkaar persoonlijk kennen en de samenwerking opzoeken. Om kennis te delen, van elkaar te leren, maar vooral ook met plezier te werken. Betrouwbaarheid, betrokkenheid en collegialiteit zijn de basis van een prettige en sociale bedrijfscultuur, waar open gecommuniceerd wordt en waar echt geluisterd wordt naar jouw wensen.

Over Involon

Involon is dé kennispartner voor lokale overheden en samenwerkingsverbanden op het gebied van basisregistraties, belastingen en financiën. Met bijna 40 jaar ervaring in het vakgebied weet Involon precies wat er speelt. Het werk bij verschillende opdrachtgevers biedt afwisseling én is een kennisversneller, waardoor je jezelf vele malen sneller ontwikkelt. En dat waarderen en belonen we.

Meer over ons

Contact

Vakkundig Veelzijdend Verbindend