Involon Onze mensen - Jarco - header v4

Ontmoet Jarco

Medewerker lokale belastingen

“Het leukste aan werken bij Involon is dat ik een afwisselende baan heb, waarin ik mezelf elke dag kan ontwikkelen en we geleerde kennis met elkaar delen.”

Portret DSC00853 Jarco

Stel jezelf kort voor:  

Ik ben Jarco Kleinveld 32 (bijna 33) jaar en werk nu 2,5 jaar bij Involon. Voor ik bij Involon kwam werken had ik een eigen onderneming in het verhuren van geluid en licht. Dit heb ik door ziekte moeten stoppen. Voor ik bij Involon kwam werken had ik totaal geen ervaring in deze belasting wereld, maar koos ik hiervoor om onder andere een ander beeld te krijgen van lokale belastingen.

Wat doe je als medewerker lokale belastingen?

Als medewerker lokale belastingen word je gedetacheerd bij verschillende lokale overheden zoals de gemeentes. Hier ga jij na meerdere interne basisopleidingen te hebben gevolgd aan de slag om ervoor te zorgen dat deze lokale overheden bij blijven met hun werk.

Wat vind je het leukste aan werken bij Involon?

Dat ik een afwisselende baan heb, waarin ik mezelf elke dag kan ontwikkelen en we geleerde kennis met elkaar delen. Elke opdracht waar je op terecht komt is anders en op elke opdracht ontwikkel je nieuwe kennis.

Hoe zou je cultuur bij Involon omschrijven?

Er is een zakelijke maar toch informele werk cultuur.

Wat betekent werken bij Involon voor jou? 

Werken bij Involon betekent voor mij dat ik me kan blijven door ontwikkelen. Zowel zakelijk als privé. Daarnaast zijn er voldoende doorgroeimogelijkheden.

Waar ben je trots op?

Ik ben trots op het feit dat ik door Involon na mijn ziektebeeld weer het vertrouwen heb gekregen om te laten zien wie ik ben en wat ik waard ben.

Is dit jouw vakgebied, of lijkt het je interessant? Bekijk dan hier alle vacatures – belastingen.

Over Involon

Involon is dé kennispartner voor lokale overheden en samenwerkingsverbanden op het gebied van basisregistraties, belastingen en financiën. Met bijna 40 jaar ervaring in het vakgebied weet Involon precies wat er speelt. Het werk bij verschillende opdrachtgevers biedt afwisseling én is een kennisversneller, waardoor je jezelf vele malen sneller ontwikkelt. En dat waarderen en belonen we.

Meer over ons

Contact

Vakkundig Veelzijdend Verbindend