Involon onze mensen header Verena

Ontmoet Verena

Medewerker lokale belastingen

“De cultuur bij Involon is open, ambitieus, vertrouwd en er zijn meer dan voldoende kansen die je kunt pakken om jezelf te ontwikkelen."

Portret DSC00918 Verena

Stel jezelf kort voor:

Sinds juni 2022 werk ik met veel plezier bij Involon. Voordat ik bij Involon werkte was ik administratief medewerker en ik heb de opleiding juridisch administratief dienstverlener gevolgd.

Wat doe je als medewerker lokale belastingen?

In mijn functie als medewerker lokale belastingen werk ik voor verschillende gemeenten. Ik ondersteun ze op verschillende vlakken, van invordering tot heffen. Bijvoorbeeld doe ik voor de ene gemeente de kwijtschelding en voor een andere gemeente uitspraken van bezwaren. Ook heb je contact met de burger en help je ze goed mogelijk verder.

Wat vind je het leukste aan werken bij Involon?

Afwisseling van opdracht, werkzaamheden en collega’s. Het is fijn om te horen dat wanneer een opdracht afloopt, ik van toegevoegde waarde ben geweest voor ze. Wat ook leuk is aan afwisseling van omgeving, zijn de verschillende mensen die je leert kennen en een band mee opbouwt.

Hoe zou je cultuur bij Involon omschrijven?

De cultuur bij Involon is open, ambitieus, vertrouwd en er zijn meer dan voldoende kansen die je kunt pakken om jezelf te ontwikkelen. De collega’s bij Involon zijn ook gewoon heel gezellig. We ondernemen dan ook vaak samen leuke activiteiten, dat schept ook een betere band met elkaar op de werkvloer!

Wat betekent werken bij Involon voor jou?

Dat ik mezelf blijf ontwikkelen en kan doorgroeien binnen dit werkgebied. Ook plezier, ik ga graag naar werk toe. De afwisseling van werkzaamheden en dat je blijft ontwikkelen zijn belangrijk voor mij en dat houdt het leuk.

Waar ben je trots op?

Ik ben trots op dat we zo’n leuk bedrijf zijn met veel leuke en diverse mensen. Ook ben ik trots dat ik heb aangeven dat ik het docentschap wil doen uiteindelijk. Ook op de terugkoppelingen die ik heb gekregen van opdrachtgevers na een aflopende opdracht. Je wordt zeker gewaardeerd voor wat je doet!

Is dit jouw vakgebied, of lijkt het je interessant? Bekijk dan hier alle vacatures – belastingen.

Over Involon

Involon is dé kennispartner voor lokale overheden en samenwerkingsverbanden op het gebied van basisregistraties, belastingen en financiën. Met bijna 40 jaar ervaring in het vakgebied weet Involon precies wat er speelt. Het werk bij verschillende opdrachtgevers biedt afwisseling én is een kennisversneller, waardoor je jezelf vele malen sneller ontwikkelt. En dat waarderen en belonen we.

Meer over ons

Contact

Vakkundig Veelzijdend Verbindend