Involon onze mensen header Casper

Ontmoet Casper

Medewerker basisregistraties en belastingen

Werken bij Involon voelt voor mij als bouwen aan mijn eigen carrière. Er zijn er veel doorgroeimogelijkheden en wordt veel training en opleiding aangeboden om je kennis te verdiepen en/of verbreden. “

casper

Stel jezelf kort voor:  

Mijn naam is Casper, 27 jaar oud, geboren en getogen in het Gelderse dorpje Dieren. Na het behalen van mijn Havo diploma heb ik een aantal jaren als chauffeur voor een biologische bakkerij gewerkt.
Nadat ik er achter kwam dat ik toch wel heel graag meer uitdaging en ontwikkeling in mijzelf en mijn werk zou willen zien ben ik op zoek gegaan naar een andere baan. Via een vriend, en ondertussen collega, ben ik terecht gekomen bij Involon. Hier werk ik nu sinds eind 2022 en ik heb geen moment spijt gehad van de carrière switch.

Wat doe je als medewerker basisregistratie en belastingen?

Als detacherings medewerker basisregistraties en belastingen werk je (meestal) voor een opdrachtgever. Dit kan een gemeente zijn of een vertakking hiervan. Afhankelijk van de opdracht ga je aan het werk met bijvoorbeeld bezwaren afhandelen op verschillende gebieden, kwijtscheldingsverzoeken behandelen of je houd je bezig met de basisregistraties.  

Wat vind je het leukste aan werken bij Involon?

Diversiteit in opdrachten en daarbij ook de mogelijkheid om je voorkeur uit te spreken. Heb jij op een opdracht kwijtscheldingsverzoeken gewerkt en paste dat minder bij je, dan kan je dat aangeven. Heb jij met een collega gesproken die WOZ-bezwaren doet en lijkt jou dat heel interessant? Dan kan je dat aangeven. Natuurlijk zijn we afhankelijk van de opdrachten die we als Involon krijgen, maar je kan altijd aangeven wat je graag wel of niet wil. 

Verder voelt het werken hier bij Involon voor mij als bouwen aan je eigen carrière. Binnen het bedrijf zijn er veel doorgroeimogelijkheden en worden er veel modules en cursussen aangeboden om je kennis te verdiepen en/of verbreden.

Hoe zou je cultuur bij Involon omschrijven?

Het is gezellig en je kan met iedereen praten. Iedereen is ook bereid je te helpen als je het maar vraagt. Jouw kennis stopt niet bij wat je zelf weet. De kennis van je collega’s is een verlengstuk van je eigen kennis en zo leer je zelf ook weer verder.

De cultuur bij Involon zou ik binnen de werksfeer omschrijven als motivatiegericht. Als jij laat zien en kenbaar maakt dat jij wil groeien, dan kan dat. En als jij laat merken dat je sneller of juist wat rustiger wil groeien, dan is daar de ruimte voor.

‘’De kansen worden je aangereikt, maar je moet ze zelf pakken.’’ 

Wat betekent werken bij Involon voor jou? 

Involon betekent voor mij persoonlijk: zelfontwikkeling, kennis delen en mogelijkheden.

Als ‘’Involonner’’ betekent Involon voor mij: Het helpen bij en verbeteren van processen bij de lokale overheden.

Waar ben je trots op?

Met een aantal collega’s hebben we hard gewerkt bij een gemeente die wat problemen had met de WOZ-registratie. Mede dankzij ons harde werk mocht deze gemeente alsnog de beschikkingen de deur uit doen. Toen ik dit te horen kreeg was ik wel trots. Dit hebben we toch even met zijn allen voor elkaar gekregen.

Verder ben ik persoonlijk vooral trots op waar ik nu ben, wat allemaal heb geleerd en wat ik nu allemaal kan. Ik had voor mijn sollicitatie nooit gedacht dat ik dit zo interessant zou vinden en dat ik zoveel zou mogen leren (en nog steeds leer). De uitdaging en mogelijkheid tot ontwikkeling die ik zocht heb ik hier gevonden…’’and the sky is the limit”. 

Is dit jouw vakgebied, of lijkt het je interessant? Bekijk dan hier alle vacatures – belastingen en basisregistraties.

Over Involon

Involon is dé kennispartner voor lokale overheden en samenwerkingsverbanden op het gebied van basisregistraties, belastingen en financiën. Met bijna 40 jaar ervaring in het vakgebied weet Involon precies wat er speelt. Het werk bij verschillende opdrachtgevers biedt afwisseling én is een kennisversneller, waardoor je jezelf vele malen sneller ontwikkelt. En dat waarderen en belonen we.

Meer over ons

Contact

Vakkundig Veelzijdend Verbindend