Involon onze mensen header Sharuja

Ontmoet Sharuja

Medewerker lokale belastingen

“Het leukste aan het werken bij Involon zijn de mensen en de gezelligheid op kantoor. Verder is de afwisseling in het werk ook harstikke fijn; dat geeft je weer een power boost om nieuwe dingen te leren.”

Portret DSC00968 Sharuja

Stel jezelf kort voor:

Hoi ik ben Sharuja en ik ben 21 jaar oud en werk sinds mei 2023 bij Involon. In 2022 heb ik de opleiding Juridisch Administratief Dienstverlener en de bijbehorende stages afgerond. Ik heb stages gelopen bij Gemeente Lingewaard en Advocatenkantoor Dirkzwager in Arnhem.

Wat doe je als Junior medewerker belastingen?

Op dit moment ben ik werkzaam bij BGHU (Belastingsamenwerking gemeenten en hoogheemraadschap Utrecht). Hier handel ik parkeerbezwaren af aan de hand van feiten en stukken die belanghebbenden opsturen. Eventueel vraag ik stukken op als die niet meegestuurd zijn.
Verder heb ik recentelijk de stap gemaakt om ook parkeerbezwaren van de No Cure No Pay bedrijven op te pakken. Dit proces is een stuk ingewikkelder, maar vele malen leuker dan de normale bezwaren. Je duikt in de juridische wereld en zoekt veel meer dingen uit met betrekking tot het parkeerbeleid.

Wat vind je het leukste aan werken bij Involon?

Het leukste wat ik vind aan het werken bij Involon zijn de mensen op kantoor. Elke dag zie je wel nieuwe gezichten, want niet iedereen werkt op kantoor in Wijchen. Ook kun je altijd gezellig een praatje maken met je collega’s bij het koffiezetapparaat.

Verder is de afwisseling in het werk ook harstikke fijn. Dit maakt het werken bij Involon ook veel leuker. Na een tijdje krijg je een nieuwe opdracht bij een andere gemeente en krijg je weer een power boost om nieuwe dingen te leren.

Hoe zou je cultuur bij Involon omschrijven?

Een informele, gezellige cultuur met leergierige sfeer en collega’s.

Wat betekent werken bij Involon voor jou?

Ik zou het voor niets anders inruilen.

Waar ben je trots op?

Ik ben trots op hoe ik ben gegroeid van flexkracht naar Junior medewerker belastingen.
Ook ben ik trots op hoeveel ik geleerd kennis ik heb opgedaan in de maanden dat ik hier werkzaam ben.

Is dit jouw vakgebied, of lijkt het je interessant? Bekijk dan hier alle vacatures – belastingen.

Over Involon

Involon is dé kennispartner voor lokale overheden en samenwerkingsverbanden op het gebied van basisregistraties, belastingen en financiën. Met bijna 40 jaar ervaring in het vakgebied weet Involon precies wat er speelt. Het werk bij verschillende opdrachtgevers biedt afwisseling én is een kennisversneller, waardoor je jezelf vele malen sneller ontwikkelt. En dat waarderen en belonen we.

Meer over ons

Contact

Vakkundig Veelzijdend Verbindend