Involon onze mensen header Marjolein

Ontmoet Marjolein

Medewerker lokale belastingen

“Bij Involon kun je veel leren en groeien met een enthousiast en voornamelijk jong team. Er is ruimte voor feedback en ideeën. Het is een fijne plek waar ik word gestimuleerd om het beste uit mezelf te halen.”

Portret DSC00951 Marjolein

Stel jezelf kort voor:

Mijn naam is Marjolein en ik ben al iets meer dan 2 jaar werkzaam bij Involon. Na het afronden van mijn opleiding Juridisch Medewerker op het MBO ben ik direct aan de slag gegaan. Hoewel ik verschillende banen heb gehad, ontdekte ik al snel dat mijn interesse toch meer lag bij werk binnen de overheid, passend bij mijn studieachtergrond. Dit bleek lastiger dan gedacht omdat ik geen ervaring had. Via het uitzendbureau ben ik toen benaderd en kon ik al vrij snel op gesprek komen bij Involon.

Wat doe je als medewerker lokale belastingen?

De afgelopen 2 jaar heb ik voornamelijk gewerkt aan het afhandelen van kwijtscheldingsverzoeken voor verschillende gemeenten. Dit werk vereist meer dan alleen administratieve taken. Het vraagt om nauwkeurigheid en aandacht voor detail, maar ook om empathie. Elke situatie is uniek, en het is essentieel om naar elk individueel geval te kijken.

Wat vind je het leukste aan werken bij Involon?

Als je begint bij Involon volg je een aantal opleidingen naast het werk dat je doet voor je opdrachtgever. Zo krijg je een inzicht waar Involon zich zoal mee bezig houdt en heb je een basis kennis. Daarnaast kun je door nog meer opleidingen te volgen je verdiepen of je kennis verbreden door een hele andere kant op te gaan. Het is leuk als de collega’s van de opdrachtgever waar je zit vragen of jij iets meer weet. Ze weten namelijk dat wij verschillende opleidingen hebben gehad maar ook binnen Involon vragen kunnen stellen om ze hier in te ondersteunen.

Hoe zou je cultuur bij Involon omschrijven?

Het is een plek waar je veel kunt leren en groeien met een enthousiast en voornamelijk jong team. Er is ruimte voor feedback en ideeën, wat bijdraagt aan de groei van het bedrijf. Er zijn veel verschillende opleidingen om jezelf te ontwikkelen.

Wat betekent werken bij Involon voor jou?

Het is een fijne plek waar ik word gestimuleerd om het beste uit mezelf te halen.

Waar ben je trots op?

Dat ik de afgelopen jaren op persoonlijk vlak enorm gegroeid ben. Dankzij de begeleiding achter de schermen en verschillende opleidingen ga ik zelfverzekerd naar opdrachtgevers . Waar ik in het begin nog wel eens moeite had met nieuwe opdrachten, merk ik nu dat ik daar veel zelfverzekerder in ben geworden. Het is fijn om daar met een teamleider en collega’s over te kunnen praten en dan later te merken hoe erg je gegroeid bent.

Is dit jouw vakgebied, of lijkt het je interessant? Bekijk dan hier alle vacatures – belastingen.

Over Involon

Involon is dé kennispartner voor lokale overheden en samenwerkingsverbanden op het gebied van basisregistraties, belastingen en financiën. Met bijna 40 jaar ervaring in het vakgebied weet Involon precies wat er speelt. Het werk bij verschillende opdrachtgevers biedt afwisseling én is een kennisversneller, waardoor je jezelf vele malen sneller ontwikkelt. En dat waarderen en belonen we.

Meer over ons

Contact

Vakkundig Veelzijdend Verbindend