Involon onze mensen header Jur

Ontmoet Jur

Docent/Adviseur

“Binnen Involon krijg je de regie op je eigen ontwikkeling. Voor mij betekent dat zelf initiatief nemen in het tempo en waarin je wilt groeien. Sinds mijn indiensttreding heb ik mezelf zowel vaktechnisch als persoonlijk kunnen ontwikkelen.”

Portret_DSC00892 Jur V2

Stel jezelf kort voor:
Sinds 2016 ben ik werkzaam bij Involon. Ik ben begonnen in de detachering en later in de rol van docent en adviseur gegroeid. Voordat ik bij Involon kwam, kon je mij vooral in de sporthal vinden. De lokale belastingen was voor mij dus een hele nieuwe wereld die openging.

Wat doe je als docent en adviseur lokale belastingen?

Als docent ben ik dagelijks bezig om kennis en vaardigheden over te dragen aan onze eigen collega’s maar ook aan ambtenaren bij een van onze opleidingen. Als adviseur help ik lokale overheden met diverse vraagstukken over belastingheffing en rechtsbescherming. Zo ben ik bijvoorbeeld de afgelopen jaren heffingsambtenaar en afdeling coördinator geweest voor meerdere gemeenten of hield ik mij bezig met de procesoptimalisatie van verschillende belastingstromen voor grote belastingsamenwerkingen.

Wat vind je het leukste aan werken bij Involon?

Werken bij Involon geeft mij de mogelijkheid om bij veel overheden in de keuken te kijken. De afgelopen jaren heb ik veel diverse opdrachten gehad. Omdat geen enkele dag hetzelfde is in mijn functie ga ik iedere dag ook weer met enthousiasme tegemoet.

Hoe zou je cultuur bij Involon omschrijven?

De cultuur van Involon is informeel en dynamisch. We zijn duidelijk een bedrijf dat zelf kan en wil groeien, maar ook jou de mogelijkheid geeft om binnen het bedrijf door te groeien. Er wordt bij een nieuwe opdracht veel vertrouwen gegeven. Soms word je wel in het diepe geworpen, maar collega’s staan altijd voor je klaar om je te helpen.

Wat betekent werken bij Involon voor jou?

Binnen Involon krijg je de regie op je eigen ontwikkeling. Voor mij betekent dat zelf initiatief nemen in het tempo en waarin je wilt groeien. Sinds mijn indiensttreding heb ik mezelf zowel vaktechnisch als persoonlijk kunnen ontwikkelen. Ik heb geleerd hoe je jezelf staande houdt in de rechtbank, regie neemt op een afdeling en hoe je omgaat met verschillende klanten en vraagstukken. Het draait echt om maatwerk. Ik word elke dag opnieuw uitgedaagd om maatwerk te leveren voor de klant maar ook om mijn eigen kennis weer te verbreden.

Waar ben je trots op?

Waar ik trots op ben is de groei die Involon afgelopen jaren heeft doorgemaakt en dat we een bedrijf zijn dat ons eigen personeel opleidt en oprecht mag zeggen dat we vakmensen leveren aan onze klanten.

Klinkt dit als jouw nieuwe werkplek? Bekijk dan hier alle vacatures

Over Involon

Involon is dé kennispartner voor lokale overheden en samenwerkingsverbanden op het gebied van basisregistraties, belastingen en financiën. Met bijna 40 jaar ervaring in het vakgebied weet Involon precies wat er speelt. Het werk bij verschillende opdrachtgevers biedt afwisseling én is een kennisversneller, waardoor je jezelf vele malen sneller ontwikkelt. En dat waarderen en belonen we.

Meer over ons

Contact

Vakkundig Veelzijdend Verbindend