Involon onze mensen header Jasper

Onmoet Jasper

Accountmanager

Sinds ik bij Involon ben gaan werken, lijkt alles op zijn plek te vallen. Ik heb in korte tijd verschillende taken uitgevoerd in de detachering en ben vervolgens snel doorgestroomd naar een rol in accountmanagement.”

Portret DSC02105 Jasper

Stel jezelf kort voor:  

Mijn naam is Jasper, geboren in Zevenaar en ik ben 26 jaar. Sinds ik mij kan herinneren ben ik op zoek naar avontuur en een uitdaging in het leven. Zo heb ik onder andere in Zwitserland gewoond en heb ik op mijn 18e verjaardag een ticket naar Australië gekocht om een jaar te gaan backpacken. Voor langere tijd tussen vier muren zitten is nooit mijn sterkste punt geweest, zeker niet in mijn tienerjaren. Ik leer het best door het werk in de praktijk te ervaren, fouten te maken en daarna mezelf te verbeteren. Die ruimte krijg ik bij Involon.

Wat doe je als Accountmanager? 

Ik ben het aanspreekpunt voor (potentiële) klanten en leg contact over de dienstverlening die Involon te bieden heeft. Ik denk mee met mijn klanten en investeer op allerlei manieren in de relatie met hen. Ik geef advies over de wijze waarop zij hun dienstverlening en kwaliteit kunnen verbeteren door de inzet van de diensten van Involon.

Wat vind je het leukste aan werken bij Involon?

Door de afwisselende werkzaamheden en het dynamische werkveld, kun je veel leren, specialiseren, ontwikkelen en doorgroeien.

Ook het jonge personeelsbestand brengt dynamiek met zich mee. Dit in combinatie met de ervaring en kennis van de oudere collega’s, docenten en adviseurs.

Hoe zou je cultuur bij Involon omschrijven?

Ons kantoor ademt een professionele sfeer met een vleugje humor. In mijn vakgebied is het behalen van resultaten essentieel. Desondanks heerst er op kantoor een ontspannen sfeer, waar regelmatig ruimte is voor een lach tussen het werk door. Bovendien geniet iedereen van de vrijheid met flexibele werkplekken Veel ruimte om de werktijden flexibel in te vullen.

Alle collega’s, van medewerkers tot aan de directie, staan ook altijd open voor een gesprek, wat bijdraagt aan een gevoel van verbondenheid en aan teamspirit. Dat ervaar ik als heel waardevol.

Wat betekent werken bij Involon voor jou?

Voor mij is mijn huidige baan bij Involon de perfecte uitdaging waar ik naar op zoek was. Eerlijk gezegd had ik in eerdere banen niet echt de ambitie om verder te groeien. Maar sinds ik bij Involon ben gaan werken, lijkt alles op zijn plek te vallen. Ik heb in korte tijd verschillende taken uitgevoerd in de detachering en ben vervolgens snel doorgestroomd naar een rol in het accountmanagement. Ik vind veel voldoening in mijn werk en het biedt me ook een leuke uitdaging. De sfeer bij Involon is echt geweldig dankzij mijn collega's.

Waar ben je trots op?

Ik ben trots op het feit dat ik de kans heb gekregen om door te groeien vanuit detachering naar een rol in het accountmanagement. Dat toont aan dat mijn harde werk en toewijding erkend worden en dat er ruimte is voor professionele ontwikkeling.

Daarnaast waardeer ik de werksfeer bij Involon enorm. Het is een omgeving die zowel professioneel als ontspannen is, waar humor een belangrijke rol speelt. Dit zorgt voor een positieve en stimulerende werkomgeving waarin ik me thuis voel.

Bovendien ben ik trots op de prestatiegerichte cultuur die heerst binnen het bedrijf. Het streven naar resultaten is duidelijk aanwezig en dit motiveert mij om het beste van mezelf te geven bij het realiseren van projecten en opdrachten.

Klinkt dit als jouw nieuwe werkplek? Bekijk dan hier alle vacatures

Over Involon

Involon is dé kennispartner voor lokale overheden en samenwerkingsverbanden op het gebied van basisregistraties, belastingen en financiën. Met bijna 40 jaar ervaring in het vakgebied weet Involon precies wat er speelt. Het werk bij verschillende opdrachtgevers biedt afwisseling én is een kennisversneller, waardoor je jezelf vele malen sneller ontwikkelt. En dat waarderen en belonen we.

Meer over ons

Contact

Vakkundig Veelzijdend Verbindend