Involon onze mensen header Latoya

Ontmoet Latoya

Medewerker lokale belastingen

“Mijn werk is zeer dynamisch! Het is geen saaie 9-5 kantoorbaan. Ik zit op mijn plekje met fijne collega's, een prettige werksfeer en mooie opdrachten door heel Nederland!”

Portret DSC01057 Latoya

Stel jezelf kort voor:
Sinds maart 2022 werk ik voor Involon als Medeweker lokale belastingen en dat doe ik met veel plezier. Mijn vooropleiding is HBO Communicatie dus ik heb geen juridische achtergrond. Zo zie je maar weer, zelfs zonder een juridische achtergrond ben je welkom bij Involon. Ik heb bijna 10 jaar gewerkt in de financiële branche en hier is mijn affiniteit ontstaan voor wet- en regelgeving.
Ik zit op mijn plekje met fijne collega's, een prettige werksfeer en mooie opdrachten door heel Nederland!

Wat doe je als medewerker lokale belastingen?

Als detacheringsmedewerker lokale belastingen werk ik op projecten bij gemeentes, waterschappen en provincies op afdelingen gerelateerd aan lokale belastingen. Ik ondersteun deze organisaties op het gebied van basisregistraties, belastingen en financiën. Zo ben ik ben onder andere verantwoordelijk voor het afhandelen van bezwaarschriften (denk hierbij aan parkeerbezwaren, WOZ bezwaren en heffingsbezwaren), kwijtscheldingsverzoeken en loonvorderingen.

Wat vind je het leukste aan werken bij Involon?

Mijn werk is zeer dynamisch! Het is geen saaie 9-5 kantoorbaan. De ene keer ben ik aan de andere kant van het land bezig met het afhandelen van de WOZ-bezwaren. De andere keer is het een thuiswedstrijd en beantwoord ik telefonisch vragen over de kwijtschelding, WOZ-bezwaren, heffingsbezwaren etc. Tegenwoordig bestaat ook de mogelijkheid om hybride te werken. Thuiswerken betekent; geen lange files!

Ook worden we goed opgeleid door Involon door middel van klassikale lessen en E-learnings. In deze functie word je ontwikkeld tot zeer professionele allrounder die zowel het inhoudelijke vak als de gemeentelijke systemen kent. Kortom, geen dag is hetzelfde!

Hoe zou je cultuur bij Involon omschrijven?

Een open cultuur waar je veel kunt leren en waar de kansen bestaan om door te groeien maar je moet het zelf ook willen! De drempel tussen de CEO en medewerkers is laag. De deur staat altijd open om een praatje te maken met de CEO. We werken nauw samen in een ontspannen sfeer, en ideeën worden gewaardeerd en ook daadwerkelijk opgepakt. De zorg voor klanten én onze medewerkers staat op de eerste plaats. Je bent tenslotte het visitekaartje van Involon

Wat betekent werken bij Involon voor jou?

Bij Involon werken houdt in dat ik:

  • inhoudelijk uitgedaagd word
  • voor verschillende opdrachtgevers aan het werk ga
  • mezelf blijf ontwikkelen
  • en kan werken aan mijn carrière.

We werken allemaal keihard bij Involon en ik vind het fijn dat ik hier zelfstandig kan werken zonder dat er constant over mijn schouders wordt mee gekeken.

Waar ben je trots op?

Het is voor mij een grote persoonlijke ontwikkeling geweest om te starten in deze functie. Op professioneel gebied ben ik ook enorm gegroeid. Door aan het werk te gaan voor verschillende opdrachtgevers door heel Nederland kan ik meekijken in de verschillende keukens en al mijn ervaringen meenemen. Zo heb ik onlangs twee gemeenten bij elkaar gebracht om hun ervaringen met elkaar uit te wisselen. Dit werd zeer gewaardeerd en ze hebben veel van elkaar geleerd. Doordat ik ingezet word op alle mogelijke deelterreinen word ik ontwikkeld tot zeer professionele allrounder. Zo lever ik ook iedere keer weer een toegevoegde waarde.

Is dit jouw vakgebied, of lijkt het je interessant? Bekijk dan hier alle vacatures – belastingen. 

Over Involon

Involon is dé kennispartner voor lokale overheden en samenwerkingsverbanden op het gebied van basisregistraties, belastingen en financiën. Met bijna 40 jaar ervaring in het vakgebied weet Involon precies wat er speelt. Het werk bij verschillende opdrachtgevers biedt afwisseling én is een kennisversneller, waardoor je jezelf vele malen sneller ontwikkelt. En dat waarderen en belonen we.

Meer over ons

Contact

Vakkundig Veelzijdend Verbindend