Involon onze mensen header Frank

Ontmoet Frank

Adviseur i.o. lokale belastingen 

Ik ben trots op de ontwikkeling die ik heb doorgemaakt en de kans om nu opgeleid te worden tot adviseur. Maar ook dat we een hecht vast team hebben, die naast professioneel ook informeel goed met elkaar omgaan.”

Portret DSC00978 Frank

Stel jezelf kort voor: 

Op dit moment werk ik bijna 4 jaar bij Involon (maart 2020). Toen ik klaar was met mijn HAVO ben ik maatschappelijk werk en dienstverlening gaan studeren. Door het studentenleven en randzaken heb ik deze opleiding helaas niet mogen afmaken. Hierna ben ik de horeca ingerold en heb ik mij ontwikkeld van barman tot chef-kok. Hoewel ik een fantastische tijd heb gehad in de horeca, moest ik wat anders gaan doen, na twee ernstige knieblessures. Ik ging op zoek naar een bedrijf waar voldoende opleidings- en doorgroei mogelijkheden waren. Zo kwam ik bij Involon. Tot op de dag van vandaag heb ik hier nog geen moment spijt van gehad. De ontwikkeling die ik hier heb doorgemaakt, had ik mij van te voren niet kunnen voorstellen.

Wat doe je als medewerker en adviseur i.o. lokale belastingen?

Momenteel ben ik werkzaam in de detachering en word ik opgeleid tot adviseur lokale belastigen

Als detacheringsmedewerker en adviseur in opleiding bij Involon vind ik mijn werk echt interessant. Het is afwisselend, van korte opdrachten die maar een paar weken duren tot langere projecten die wel een jaar kunnen duren. Soms krijg je een opdracht met hoge prioriteit en soms zijn het opdrachten waarbij je mee draait in het werkproces en hier en daar verbeteringen kunt aanbrengen.

Je bent als detacheringsmedewerker, maar later als adviseur ook veel op pad. Ik zie veel verschillende plekken en ontmoet allerlei soorten mensen met hun eigen normen en waarden.! Het vraagt wel wat van me om constant te schakelen tussen al die verschillende omgevingen en situaties, maar het houdt me wel scherp. Dit voorkomt ook dat ik in een ‘sleur’ raak, er komen steeds weer nieuwe uitdagingen bij.

Wat vind je het leukste aan werken bij Involon?

De afwisseling in het werk en de groei die je bij jezelf ziet in de jaren dat ik hier nu werk.

Hoe zou je cultuur bij Involon omschrijven?

De cultuur is ontspannen, maar wel met een serieuze toon. Involon is natuurlijk erg afhankelijk van het werk wat wij leveren als gedetacheerde medewerkers op locatie. Als wij de kantjes er van af zouden lopen dan zou de opdrachtgever niet tevreden zijn en zou, dit op den duur opdrachten kosten. Daarom is het wel belangrijk om professioneel en representatief over te komen. Daarnaast is het contact binnen Involon met de collega’s juist heel informeel en ontspannen wat voor een goede balans zorgt.

Wat betekent werken bij Involon voor jou? 

Voor mij betekende de start van werken bij Involon een kans om mijn carrière nieuw leven in te blazen en te laten groeien. Als iemand die zonder enige achtergrond in dit specifieke werkveld begon, waardeer ik enorm de mogelijkheid die Involon mij bood om te beginnen en mij verder te ontwikkelen. De afgelopen vier jaar zijn voorbij gevlogen, waarbij ik van een interne medewerker naar een adviseur in opleiding ben gegroeid.

Waar ben je trots op?

De ontwikkeling die ik heb doorgemaakt en de kans om nu opgeleid te worden tot adviseur. Maar ook dat we tegenwoordig een hecht vast team hebben, die naast professioneel ook informeel goed met elkaar omgaan.

Is dit jouw vakgebied, of lijkt het je interessant? Bekijk dan hier alle vacatures – belastingen.

Over Involon

Involon is dé kennispartner voor lokale overheden en samenwerkingsverbanden op het gebied van basisregistraties, belastingen en financiën. Met bijna 40 jaar ervaring in het vakgebied weet Involon precies wat er speelt. Het werk bij verschillende opdrachtgevers biedt afwisseling én is een kennisversneller, waardoor je jezelf vele malen sneller ontwikkelt. En dat waarderen en belonen we.

Meer over ons

Contact

Vakkundig Veelzijdend Verbindend