Involon onze mensen header Rabia

Ontmoet Rabia

Medewerker lokale belastingen

“Het leukste aan werken bij Involon is dat er zoveel afwisseling is en dat je intern opgeleid wordt. Daarnaast is het fijn dat je makkelijk kan aangeven wanneer je toe bent aan een nieuwe opdracht.”

Portret DSC01000 Rabia

Stel jezelf kort voor:

Ik ben Rabia en ben werkzaam bij Involon sinds augustus 2022, dus 1,5 jaar alweer. Hiervoor heb ik de opleiding Juridisch administratief dienstverlener niveau 4 (versneld) afgerond. Tijdens mijn studie heb ik verschillende bijbaantjes gehad. Ik heb gewerkt in kledingwinkels, cosmetica winkels, maar ook heb ik gewerkt bij een teststraat in de tijd van Covid. Nadat ik was geslaagd, ben ik gelijk begonnen bij Involon en sindsdien zit ik ook op opdracht bij Waternet.

Wat doe je als medewerker lokale belastingen?

Als medewerker lokale belastingen ben ik momenteel bezig bij Waternet voor het afhandelen van de bezwaren. Hier zijn wij bezig met het handhaven, verminderen of vernietigen van de bezwaren. Dus in principe ben ik de laatste aanspreekpunt en ook degene die beoordeelt of een persoon gelijk heeft of niet.

Wat vind je het leukste aan werken bij Involon?

Het feit dat er zoveel afwisseling is, vind ik het fijnste bij Involon. Het ene moment ben je bezig met het afhandelen van de bezwaren voor de waterschapsbelastingen, maar op een ander moment kun je werken voor de kwijtschelding van de parkeerbelastingen. Ook is het leuk dat je opgeleid wordt voor bepaalde belastingen en functies waar je mee te maken hebt. Daarnaast is het fijn dat je makkelijk kan aangeven wanneer je toe bent aan een nieuw avontuur (nieuw project).

Hoe zou je cultuur bij Involon omschrijven?

Persoonlijk vind ik dat er een familiecultuur hangt bij Involon. Iedereen kan goed met elkaar over weg en het is er altijd gezellig. Omdat ik dat heel belangrijk vind, vind ik het ook heel fijn om op kantoor te komen. Er wordt altijd naar je geluisterd en dat geeft me een goed gevoel. Gevoel dat je gehoord wordt.

Wat betekent werken bij Involon voor jou?

Werken bij Involon betekent voor mij dat ik mezelf altijd goed moet presteren. Jij bent en blijft het visitekaartje van Involon, dus dan doe je ook extra je best wanneer je bij de opdrachtgever over de vloer komt. Ik vind het ook leuk om te werken voor Involon, omdat er individueel ook aandacht wordt geschonken aan de werknemers.

Waar ben je trots op?

Ik ben trots op het feit dat ik desondanks alle tegenslagen toch mijn diploma’s heb behaald en toch heb doorgestudeerd om uiteindelijk te komen op de plek waar ik nu momenteel in zit, bij Involon.

Is dit jouw vakgebied, of lijkt het je interessant? Bekijk dan hier alle vacatures – belastingen.

Over Involon

Involon is dé kennispartner voor lokale overheden en samenwerkingsverbanden op het gebied van basisregistraties, belastingen en financiën. Met bijna 40 jaar ervaring in het vakgebied weet Involon precies wat er speelt. Het werk bij verschillende opdrachtgevers biedt afwisseling én is een kennisversneller, waardoor je jezelf vele malen sneller ontwikkelt. En dat waarderen en belonen we.

Meer over ons

Contact

Vakkundig Veelzijdend Verbindend