Involon onze mensen header Noor

Ontmoet Noor

Medewerker lokale belastingen

“Ik vind fijn om iedere dag naar kantoor te gaan, omdat ik echt hele leuke collega´s heb. Daarnaast vind ik het geweldig dat er binnen Involon heel veel ruimte is om jezelf te ontwikkelen.”

Portret DSC01015 Noor

Stel jezelf kort voor:

Nog even en ik werk alweer een jaar bij Involon. Voordat ik bij Involon begon, ben ik bijna 30 jaar werkzaam geweest als juridisch vertaalster. Daar ben ik mee begonnen na mijn studie Spaans in Leiden. Door verschillende ontwikkelingen in de vertaalbranche merkte ik dat ik steeds minder plezier vond in het vertalen. Ik heb daarom vorig jaar de stoute schoenen aangetrokken en ben gaan solliciteren. Via het uitzendbureau ben ik bij Involon terechtgekomen waar ik me nu, na bijna een jaar, echt op mijn plek voel.

Wat doe je als medewerker lokale belastingen?

Wat je doet hangt van je opdracht af. In het algemeen kun je zeggen dat je lokale overheden zoals gemeenten, waterschappen en belastingsamenwerkingsverbanden ondersteunt bij alles wat met het opleggen en invorderen van lokale belastingen te maken heeft. Dat kan gaan om gegevensbeheer, het behandelen van verzoeken om kwijtschelding, het afhandelen van WOZ-bezwaren en bezwaren tegen andere lokale belastingen en invorderingstaken. Ik ga binnenkort weer aan een nieuwe opdracht beginnen voor een belastingsamenwerkingsverband waar ik bezwaren tegen de waterschapsbelastingen ga afhandelen. Wel spannend weer; een nieuwe opdracht voor een nieuwe opdrachtgever, maar ook heel erg leuk. Je leert iedere keer weer bij!

Wat vind je het leukste aan werken bij Involon?

Ik vind twee dingen heel erg leuk. Na veel jaar thuis in mijn eigen werkkamertje te hebben doorgebracht vind ik het geweldig om iedere dag naar kantoor te gaan en collega´s te hebben. Wat het nog leuker maakt is dat ik echt hele leuke collega´s heb. Daarnaast vind ik het geweldig dat er binnen Involon heel veel ruimte is om jezelf te ontwikkelen, bijv. door het volgen van cursussen. Ik heb me hiervoor nooit bezig gehouden met lokale belastingen, maar ik heb ontdekt dat ik het een boeiende wereld vind.

Hoe zou je cultuur bij Involon omschrijven?

Dat vind ik een moeilijke vraag, zeker omdat ik niet echt vergelijkingsmateriaal heb. Bovendien zijn er nogal wat veranderingen gaande, waaronder ook de groei in het aantal medewerkers het laatste jaar. Ik denk dat ook de cultuur nog volop in ontwikkeling is en dat we op weg zijn naar een open cultuur waarin we elkaar helpen om een zo goed mogelijk resultaat te bereiken, waarin ruimte is voor ontwikkeling in allerlei opzichten en waar de mens achter de collega´s niet vergeten wordt.

Wat betekent werken bij Involon voor jou?

Dat ik weer plezier heb in mijn werk en dat ik uitkijk naar alle nieuwe dingen die ik nog ga leren en ontdekken.

Waar ben je trots op?

Dat ik me in korte tijd thuis ben gaan voelen bij Involon en dat mijn leeftijd er in het contact met mijn over het algemeen veel jongere collega´s er niet echt toe doet.

Is dit jouw vakgebied, of lijkt het je interessant? Bekijk dan hier alle vacatures – belastingen.

Over Involon

Involon is dé kennispartner voor lokale overheden en samenwerkingsverbanden op het gebied van basisregistraties, belastingen en financiën. Met bijna 40 jaar ervaring in het vakgebied weet Involon precies wat er speelt. Het werk bij verschillende opdrachtgevers biedt afwisseling én is een kennisversneller, waardoor je jezelf vele malen sneller ontwikkelt. En dat waarderen en belonen we.

Meer over ons

Contact

Vakkundig Veelzijdend Verbindend