Involon onze mensen header Jiri

Ontmoet Jiri

Medewerker Lokale Belastingen

“Ik ben trots op de successen die ik samen met vele anderen heb mogen boeken binnen zo korte tijd. Ik ben een teamspeler, en het zien van een organisatie die succesvol een positieve bijdrage levert aan elkaar en de maatschappij maakt mij trots.”

Jiri

Stel jezelf kort voor:
Mijn naam is Jîri ten Westeneind, 32 jaar en detacheringmedewerker lokale belastingen bij Involon. In mijn vrije tijd ben ik een theater en dansliefhebber, ik ben daarnaast dagelijks graag onder de mensen.

Ik ben 2 jaar geleden gestart bij Involon en heb mij sinds dat moment verdiept binnen het belastinggebied van de WOZ. Ik heb binnen deze periode al meerdere gemeenten en samenwerkingsverbanden mogen assisteren in het rondkrijgen van hun WOZ administratie en afhandeling van bezwaren.

Wat doe je als medewerker lokale belastingen?

Als Detacheringmedewerker Lokale Belastingen ben ik dagelijks bezig met de vraag die gemeente en samenwerkingsverbanden neerleggen bij Involon. Zo variëren mijn werkzaamheden van het controleren en opstellen van uitspraken op bezwaren, tot het ondersteunen van telefoondiensten in het contact met burgers en/of bedrijven.

Wat vind je het leukste aan werken bij Involon?

Het werken op vraag en aanbod, dit zorgt ervoor dat je in een jaar tijd mogelijk bij verschillende gemeenten of samenwerkingsverbanden werkzaam bent geweest. En die zitten door het hele land. Als kennisorganisatie breng je naar elke nieuwe werkplek jouw ervaring mee, en krijg je nieuwe inzichten terug. Hiervan profiteert de opdrachtgever en jijzelf, gezamenlijk zorgt dat ervoor dat de dienstverlening van de betrokken partijen steeds verbetert.

Hoe zou je cultuur bij Involon omschrijven?

Gemoedelijk en gedreven, het team van veel jonge professionals ondersteunen elkaar bij opdrachten. De deur staat altijd open voor elkaar en je kunt in een jaar met meerderen samen gekoppeld worden aan een opdracht, dat schept een band met elkaar.

Wat betekent werken bij Involon voor jou?

Kunnen groeien binnen een kennisorganisatie en tegelijk een meerwaarde kunnen betekenen in het dagelijks leven van vele burgers binnen de Nederlandse gemeenten.

Waar ben je trots op?

Ik ben trots op de successen die ik samen met vele anderen heb mogen boeken binnen zo korte tijd. Ik ben een teamspeler, en het zien van een organisatie die succesvol een positieve bijdrage levert aan elkaar en de maatschappij maakt mij trots.

Is dit jouw vakgebied, of lijkt het je interessant? Bekijk dan hier alle vacatures – belastingen.

Over Involon

Involon is dé kennispartner voor lokale overheden en samenwerkingsverbanden op het gebied van basisregistraties, belastingen en financiën. Met bijna 40 jaar ervaring in het vakgebied weet Involon precies wat er speelt. Het werk bij verschillende opdrachtgevers biedt afwisseling én is een kennisversneller, waardoor je jezelf vele malen sneller ontwikkelt. En dat waarderen en belonen we.

Meer over ons

Contact

Vakkundig Veelzijdend Verbindend